• الموقع : موقع سماحة العلامة السيد محمد علي الحسيني .
        • القسم الرئيسي : لغات أخرى .
              • القسم الفرعي : Türkçe .
                    • الموضوع : D.Mohamad Ali El Hüsseini Koptik Kilisesinin temsilcisine Biz Peygamberimiz Kıptiler Müslümanlar ve Hıristiyanlar bir kumaşın buyruğu vardır .

D.Mohamad Ali El Hüsseini Koptik Kilisesinin temsilcisine Biz Peygamberimiz Kıptiler Müslümanlar ve Hıristiyanlar bir kumaşın buyruğu vardır

Samaha Paris'te Kıpti Kilisesi'nin Yardımcısı Patriği toplantı geçtiğimiz hafta resmen başladı Dr. Mohamad Ali El Hüsseini, Avrupa turları, Peder Joseph Stephen devam etti

D.Mohamad Ali El Hüsseini:Koptik Kilisesinin temsilcisine

Biz Peygamberimiz ... Kıptiler, Müslümanlar ve Hıristiyanlar, bir kumaşın buyruğu vardır

 

Samaha Paris'te Kıpti Kilisesi'nin Yardımcısı Patriği toplantı geçtiğimiz hafta resmen başladı Dr. Mohamad Ali El Hüsseini, Avrupa turları, Peder Joseph Stephen devam etti.

oturumu uzundu ve tartışma Muhammed eşi Maria Kıpti ile (r) birleştirildiğinde mark-Hüseyni 1400 yıl önce Müslümanlar Kıpti goblen bir N parçalanma veya bölme ile makyaj ettiğini vurgulayarak, dokuma başlamak entelektüel eminens devam ediyor.

Havari de iyi (r) Müslümanlar bütünü Bokabbat Mısır tavsiye ve biz insanlar arasında sevgi ve şefkatin noktasına Kur'an tarafından Peygamberimizin emrine bağlı ve emredileni. "Dedi O'nun Hazretleri olmalıdır" dilimleri sürücü ve bir ülkenin oğulları arasında fitne yaratmak için çalışanlar karşı Müslümanlar ile Hıristiyanlar olarak birlikte birleştirmek. " Onun Hazretleri değerli Kıpti topluluğu Lübnan Kıptiler artan sayıda Lübnanlı arenada daha net varlığı olduğuna işaret etti.

Toplantı bu mevcut trajediler dışına optimum yolu olduğu için birleşik dinlerin takipçileri ile iletişim ve büyüler ve ateşlemek ve bunlardan yararlanmak için çalışır pazarlanan bu daha iyi yanıt ihtiyacı konusunda sona erdi.

#Yayınlar_Mohamad_Ali_ElHüsseini

 


  • المصدر : http://www.mohamadelhusseini.com/subject.php?id=408
  • تاريخ إضافة الموضوع : 2017 / 10 / 23
  • تاريخ الطباعة : 2024 / 03 / 29