• الموقع : موقع سماحة العلامة السيد محمد علي الحسيني .
        • القسم الرئيسي : لغات أخرى .
              • القسم الفرعي : Türkçe .
                    • الموضوع : Dr Mohamad Ali ElHüsseini Brüksel de Baş Hahambar Albert Jiji ile bir araya gelerek İslami Yahudi diyaloğunun kurulması çağrısında bulundu .

Dr Mohamad Ali ElHüsseini Brüksel de Baş Hahambar Albert Jiji ile bir araya gelerek İslami Yahudi diyaloğunun kurulması çağrısında bulundu

Dr. Mohamad Ali El-Hüsseini Brüksel'de Baş Hahambar Albert Jiji ile bir araya gelerek İslami-Yahudi diyaloğunun kurulması çağrısında bulundu

Dr Mohamad Ali ElHüsseini, Yahudilerin Brüksel Hahambaşısı Albert Gigi Albert Guigui Arap-Müslüman Konseyi Genel Sekreter Husseini Park bu toplantı ile bir araya gelerek hem İslami ve Yahudilik Rab, bir Pazar iman dikkat çekti ve İbrahim ve Musa'nın peygamberliğinin hem inanmaktadır ve tecrit ve sınırın kavramlarını paylaşmak Günlük namaz, oruç tutma, örtünme, domuzcuk yemenin kutsallığı, meşru katliam, bağlılık ve Rab'be karşı dini sorumluluk.

Sn Hüsseini sonra özel bir önem ve ayırt edici İslam diyalog -alahudy ödemeye tarafını arayarak, # Alhawwar_ban_alodian sorunu ve dünyada barış, güvenlik ve istikrar bakım gerekliliği ve önemi üzerinde vurguladı.

O, özellikle çağrılarında Orta Doğu bölgesindeki siyasi durum konularında gelişmeler ve gelişmeler ve pozitif diyalog için uygun bir platformdur iki din arasında insani ilişki söylüyor bulmak için iki din Mafi'nin ellerinden geleni gelen âlimlerine yapmak için çağrısı çünkü göz fazla Husseini, Alhawwar_alasalama_alahudy # önemini vurguladı ve zenginleştirilmiş ve bağlamlarda hizmet ödenen İyi ve Doğruluk İlkeleri ve İki din arasında politikadan uzak ve yukarıda belirtilen temel anlayış ve İslam birlikteliği temelinde # Hoşgörü ve # Barış.

 Sn Mohamad Ali El-Hüsseini biz Müslümanız ve bizi kötü adamlar bölmek önce de Yahudiler -aharh Senyan- geçmiş yüzlerce birlikte yaşadığı anne, komşuları ve sevdikleriniz olarak -bsalam ve sevgi o Haham Gigi tarafından imzalanan ve ben yine görüşürüz ve biz geçmişte olduğu gibi birlikte yaşamak istiyoruz.

#Yayınlar_Mohamad_Ali_Elhüsseini


  • المصدر : http://www.mohamadelhusseini.com/subject.php?id=396
  • تاريخ إضافة الموضوع : 2017 / 10 / 17
  • تاريخ الطباعة : 2024 / 03 / 29