• الموقع : موقع سماحة العلامة السيد محمد علي الحسيني .
        • القسم الرئيسي : لغات أخرى .
              • القسم الفرعي : Türkçe .
                    • الموضوع : Dr Mohamad Ali El Hüsseni Çoğu Avrupalı İslam barış sevgi ve hoşgörü ve ne anlama sorunu muzdarip kendi adına özellikle neyi aşırı terörist gruplar bugün gerçekleşiyor .

Dr Mohamad Ali El Hüsseni Çoğu Avrupalı İslam barış sevgi ve hoşgörü ve ne anlama sorunu muzdarip kendi adına özellikle neyi aşırı terörist gruplar bugün gerçekleşiyor

 

Avrupa Parlamentosu İslami söylem reformunu tartışmak için Müslümanları bir araya getiriyor

Dr Mohamad Ali El Hüsseni: Çoğu Avrupalı ​​İslam, barış, sevgi ve hoşgörü ve ne anlama sorunu muzdarip, kendi adına özellikle neyi aşırı terörist gruplar bugün gerçekleşiyor

 

Avrupa Parlamentosu Belçika'nın Brüksel, İslam dini mirasın aydınlanmış tarafının çalışmanın hitaben ve göstermek ve öğretim, medya ve eğitim sürecinde okumalar şeklinde dolaşmasına işler olduğunu, "İslami söylemin mirası radikal reform" başlıklı bir konferansa ev sahipliği yaptı.

 

blokla, Avrupa Halk taraflarca çağrısında seminer ve özellikle durum beri, Avrupa ülkelerinde İslam'ın gerçeklik ve İslam'ın değerlerine ve hoşgörülü olan ve olmayan şiddet ve karşı karşıya aşırı fikirlerin yayılmasına ilişkin Avrupa'da bu dinin liderlerinin karşı karşıya zorluklarla ilgili diyaloga amaçlayan yoluyla Avrupa şimdi, güvenlik ve siyasi, İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana Avrupa'nın en zor şartlarından biridir.

 

Sempozyum yaptığı konuşmada, Dr Mohamad Ali El Hüsseini, Arap İslam Konseyi Genel Sekreteri çoğu Avrupalılar özellikle aşırı terörist gruplar .. İslam dini siyasileşmekten Avrupalıları olmaya ne kendi adına bugün gerçekleşiyor İslam, barış, sevgi ve hoşgörü ve ne anlama sorunu muzdarip olduğuna işaret etti Peygamber Efendimiz ve terörizm ve İslam'ı kuran aşırılık yanlısı olan İslam'daki gerçek Kuran değerleri arasında ayrım yapmayın. "

 

konferansa Dr. Mohamad Ali El Hüsseini metinler içinde hoşgörülü dini söylemin geliştirilmesi üzerinde herhangi işin aynı yönteme göre göksel mesajları aktive gerekliliğini karşılamak ve hatta aynı dinin içinde mezhepler arasında tartışmalı içeriği göz ardı etmek

Mohamed Ali el-Hüsseini, Avrupa Parlamentosu'nda konuşan "Din ve devlet arasındaki uzlaşma krizi ancak onları birbirinden ayırarak çözülebilir" dedi. Ve hayatın İslamlaşma aşırılığın başka çok vahşi bulmak için doğrudan bir gerekçedir hoşgörü mesajının tekrar aşırılığın ideolojik kalesi üretmek için bile bu sistem olarak alınamaz yürürlükteki düzenlemelerin bazı teşvik. "

#Yayınlar_Mohamad_Ali_Elhüsseini


  • المصدر : http://www.mohamadelhusseini.com/subject.php?id=395
  • تاريخ إضافة الموضوع : 2017 / 10 / 17
  • تاريخ الطباعة : 2024 / 03 / 28