• الموقع : موقع سماحة العلامة السيد محمد علي الحسيني .
        • القسم الرئيسي : لغات أخرى .
              • القسم الفرعي : Türkçe .
                    • الموضوع : El Hüsseini Paris Büyük Camii nden Siddiqui ile bir araya geldi ılımlılara mesajımız uygar İslam çağrısını doğrulamak ve barış ve güvenliği sağlamak için işbirliği yapmak .

El Hüsseini Paris Büyük Camii nden Siddiqui ile bir araya geldi ılımlılara mesajımız uygar İslam çağrısını doğrulamak ve barış ve güvenliği sağlamak için işbirliği yapmak

El Hüsseini, Paris Büyük Camii'nden Siddiqui ile bir araya geldi: ılımlılara mesajımız, uygar İslam çağrısını doğrulamak ve barış ve güvenliği sağlamak için işbirliği yapmaktır

Dr. Mohamad Ali El Hüsseini, Paris Büyük Camii'ndeki Gazali Müdürü Direktörü Dr. Jalul Siddiqui ile bir araya geldi ve burada İslami meselelerle ilgili genel bir tartışma yapıldı.

Toplantida El Hüsseini, "Ailenin, asil elçinizin ne yönettiğine dayanan İslam'ın hoşgörü mesajının özünü göstermede büyük bir sorumluluğun bulunduğunu vurguladı. İslam'ı yanlış yönlendirmek ve bozmakla uğraşan çok sayıda insanın yanı sıra kısır siyasi menfaatler için İslam'ı kötüye kullananlar üzerinde düşünüldüğünde İslam'ın havarileri olarak görevimiz ve hoşgörü ve ılımlılığın savunucuları İslam'ın insani mesajıyla çalışmak ve Bu din, çeşitli terörist ve mezhepsel grupların yaptıklarının aksine, barbarlık değil, medeniyet ve hoşgörü için çağrı olduğunu dünyaya göstermek.

El Hüsseini şöyle devam etti: "Kendimizi böyle terörist grupların yaptıklarından ve yanlış yönlendiren gündemlerden temizlemek yeterli değil, dinimizin onlardan masum olduğunu belirtmek de yeterli değil, daha çok sorumluluk bizim görevimizdir. düşünce ve bilgeliği ve bu tür grupların sapmalarını ve adaletsizliklerini ortaya koymaktır.Ayrıca sahip oldukları kara ve kötü düşünceleri çürütmeye çağırmak bizim görevimizdir, hepimiz için bir zorunluluk ve sorumluluktır ".

El Hüsseini, özellikle Avrupa'da Batı'da yaşayan Müslümanlara bir tavsiye ile son verdi. Bu, ikamet ettikleri ülkelerin yasalarına saygı göstermek ve "İyilik ve dindarlıkta işbirliği yapmak, ancak günah ve saldırganlık konusunda işbirliği yapmama" konusundaki ilahi emir üzerine kurulan güvenlik, istikrar ve barış içinde birlikte yaşamanın sağlanması için yetkilileriyle işbirliği yapmaktır.


  • المصدر : http://www.mohamadelhusseini.com/subject.php?id=467
  • تاريخ إضافة الموضوع : 2018 / 01 / 30
  • تاريخ الطباعة : 2024 / 03 / 28